• nl
  • en

Schrijf u in voor de nieuwsbrief Digitale Duurzaamheid

Met de nieuwsbrief Digitale Duurzaamheid blijft u eenvoudig op de hoogte van wat er in Nederland en daarbuiten gebeurt op het terrein van duurzame toegang tot digitale collecties. Het nieuws beslaat de sectoren archieven/overheid, media/AV, bibliotheken, wetenschap en kunst/cultuur en zorgt er zo voor dat we kunnen profiteren van elkaar kennis en ervaring. U ontvangt de nieuwsbrief 6 keer per jaar in uw mailbox. Bekijk eerdere edities in het nieuwsbriefarchief.

header nieuwsbrief Digitale Duurzaamheid

Voor en door de instellingen

De digitale nieuwsbrief wordt samengesteld door een redactie van het Nationaal Archief, de Koninklijke Bibliotheek, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Data Archiving and Networked Services en een coalitie van culturele instellingen vertegenwoordigd door Digitaal Erfgoed Nederland en EYE Filmmuseum. Allen zijn partners van de NCDD. Ook bijdragen van andere instellingen zijn van harte welkom.

Bijdragen?

Heeft u ook een bijdrage voor de nieuwsbrief, bijvoorbeeld een nieuwsbericht, evenement of blog? We ontvangen deze graag. Stuur uw suggestie naar info@ncdd.nl en we nemen contact met u op.

Meld u aan

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij delen uw gegevens niet met anderen en u kunt uw inschrijving op elk moment stopzetten door op de uitschrijflink te klikken die onderaan elke nieuwsbrief staat.

* verplicht veldTop